-4 C
Skopje, MK
Monday, January 18, 2021

Предговор

ГРАДИТЕЛСКИ ЛОЗИ И СЕМЕЈСТВА – ГАРИ

Од Гари бил познат родот Огњановци кои биле признати мајстори-градители и резбари. ХVIII / III кв ЈАНКУЛ бил најстариот познат мајстор од овој род. Бил познат...

Block title

201FansLike

Recent Posts