-1 C
Skopje, MK
Monday, January 18, 2021

Предговор

Предговор

Кога пристигнал во еден малку пооддалечен град веднаш бил како опоен од мирисот и чистотата на воздухот, така и восхитен од глетката што ненадејно...

Block title

201FansLike

Recent Posts