-1 C
Skopje, MK
Monday, January 18, 2021

Предговор

МАКЕДОНСКИ ГРАДИТЕЛИ ВО ХVIII И ХIХ ВЕК

Во текот на ХVIII и ХIХ век Македонија се јавува како вруток на врвни мајстори на зографскиот, резбарскиот и зидарскиот занает. Најпознат крај од...

Block title

201FansLike

Recent Posts